Αρχική > Συνταγές > Πατζαροσαλάτα με γιαούρτι

Πατζαροσαλάτα με γιαούρτι

Χρόνος Προετοιμασίας
4 Ώρες
Δυσκολία
Moderate
Μερίδες

Συστατικά

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αποτελείται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και μαγιά, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών.

  • 1 κιλό παντζάρια βρασμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ ξύδι
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι

Bήματα

  • 1. Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.
  • 2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
  • 3. Αφήνουμε την πατζαροσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα.

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο