Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία στην παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής, συνιστούν τους λόγους για τους οποίους το γιαούρτι Μανδρέκας, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, ξεχωρίζει για τη βελούδινη υφή και την ιδιαίτερα πλούσια και απολαυστική γεύση του.
Το κλασικό γιαούρτι αγελάδος με όλα τα θρεπτικά συστατικά του και 3,85% λιπαρά.
ΠερισσότεραΑνακαλύψτε την στα social media.