Έδεσμα γιαούρτης

Το έδεσμα γιαουρτιού Μανδρέκα, με βασικά συστατικά το άπαχο αγελαδινό γάλα, την πρωτεΐνη γάλακτος και τα φυτικά λιπαρά, αποτελεί ιδανική επιλογή για να δημιουργήσουμε το παραδοσιακό μας τζατζίκι αλλά και για την σύνθεση διαφόρων σαλτσών με βάση το γιαούρτι.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ανά 100gr προϊόντος

140 kcal
Ενέργεια
10 g
Λιπαρά
6 g
Κορεσμένα Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Σάκχαρα
6.7 g
Πρωτεΐνες
0.27 g
Αλάτι
Τεχνική Περιγραφή

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ

5 kg (11 lbs)

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close